Mure

Jutusta oma lugu

Mure

PostitusPostitas Mauno27 » 08 Mär 2010, 14:48

Tere!
Vaatan ja imestan miks just meie kui isad oleme naiste meelte tulealla satunud? kui ma neid asju siin loen ja rita panen jääb küll km-test puudu, mida kõike isad ka ära ei tee saab ta oma naise käest ikka pikki vahtimist ma ei süüdista otseselt kedagi aga selline naiste alusetu süüdistuste tulva või kusagile kohtu uksetaha jooksmist ikka kaaluda kas mees kelle ellu roniti on ikka seda väärt et pärast kohtusaalis uluda et mees on selline ja jne.
Ma vaevalt kahtlen et eestis EI LEIDUKS NAISI KES EI HAKKA KOHTUGA JAMAMA, selliseid kohtan ma lausa igapäev kelle (UNISTUS ON PANEN MEHE RAISALE ELATISE PEALE) kuhu selline suhtumine küll viia võib? kas tõesti mehed ongi ainsad satistid kelle elu sõna otseses mõistes (P***e) keeratakse et keegi ööklubis sappa haakinud tibi hommikul end su voodist leiab ja siis armastust palub, ja siis ühtäkitsi avastad et oled rase siis jooksed mõõda sugulasi ja halad et mees keeras ära ja mida kõike, sellises asjas süüdistagu naised endid ise mees pole kõigest süüdi vaid süüdi on ikka mõlemad ja kui selline vastus kellegile ei meeldi on see tema mure.

MAAPEALNE PÕRGU
Minul on sama saatus, kõik alguses oli supper naine hoolitses ja oli kõik ok kuniks saabus meie õuele see õnn et saame esik lapse, kõik sujus nagu ikka kui lapsuke koju toodi hakkas pihta kodune põrgu mina hoolitsen õhtul ja öösiti lapse eest tema hommikul ja päeval kokku lepitud ja kõik nagu ok aga kus sellega ühel hommikul jäin magama kuna laps magas hästi ja muret nagu polnud ärkasin üles ja keda polnud polnud lapse ema kusagil kl oli saanud juba 12 päeval haarasin lapse tegin kõik korda mähkmed söök ja jne ja jäin ootama kunas tema koju end veab, siis ilmus nagu keravälk tuppa sai minu käest noomituse et kus tullakse kus oldi? siis sain rämeda sõimu et tema öelnud et ta läheb kodunt ära kas ma saaksin pisipoega vaadata seni kuniks ta päevakeskuses on, mina ei tea mitte et ta oleks öelnud järgmisel päeval alevis lapsega jalutamas olles hakkas kõrvu kummaline küla klatš et mina pean kõike tegema mees muud kui magab ja vahib öösiti telerit ja mida kõike veel. Kui ta koju tuli küsisin mida tühja pläma ta mõõda küla plahmertab sain ma taas sõimata nagu minul polnutki sõna õigust, siis selgus tõde tema ei tahtnudki mind vaid last ja mind selleks et elatist välja nõuda, teel tallinna võeti mind korduvalt bussist maha et koju tagasi mind viia ja et elukaasa mööbli ära viia saaks läksin tagasi ja siis öeldi et tema läheb ära miks ta varem seda ei öelnud pole minul teada.
Järgmised kuuldused olid mida tunnistas kogu minu kaas maja elanikud olid sõnad sellised mida endine elukaasa (eks kaasas - toim) karjus olid siis sellised (MINA LÄHEN SIIT MINEMA LAS SEE LOLL JA VÄRDJAS MÄDANEB SINNA TUPPA MINA OMA RAHADEGA TEDA HULLU ÜLEVAL EI PEA VIIN KORTERI KA ASJADEST TÜHJAKS JA LAS SEE HULL KÄRVAB SINNA TÜHJA KORTERISSE MAHA MINA TEDA ENAM EI PALU EGA KA OOTA SUREGU RSK SINNA MINU ASI SEE POLE....!), selline oli siis inimeste tunnistused tervelt 12 krt omanikud kuulsid kuidas mind ja mu mainet maha tehti, pole isegi 4 kuud mõõdunud kui juba mind tagasi tuli paluma siis prantsatas mu postkasti ka elatise nõue mille ma talle sõna otsemas teet näkku surusin ja küsisin mida see siin tähendab? kehitas tema õlgu ja ajas oma tursa ilmega silmad punni ja vahtis seda paberi lehte nagu ei saanuks ültse aru millest jutt ültse on, kui ma talle sõna otseses mõistes ust näitasin ja lahkuda palusin sain ma rämeda sõimu osaliseks ja poleks palju puudu olnud kui oleks mu maha pidanud lööma õnneks päästis mu tema jõhkra venna käest juhuslikult peale satunud politseipatrull kes meid siis lahutas, tänaseks on sellest möödunud juba 2 aastat ja elatis mida eks elukaasa minul välja mõistis on TAGASI ULATUVALT 4 AASTAT, on minu teada ebaseaduslik ja kohtusse pole ka mind kutsutud ega kusagile minu teada on elatis tagasi ulatuvalt 1 aasta kuidas tema sai seda 4 aasta jagu teha? nüüd ei näe ma isegi poega kuigi toetan ma last igakuiselt rahaliselt olen riided selga ostnud ja kõike aidanud teha isegi siis kui ta oli paaripäevane imik siis olin ma ärkvel kogu öö magada sain ma ikka ainult 1 h päeva jooksul öelge mida ma pean nüüd tegema olen sunnitud juba euroopa kohtusse põõrduma et tõde jalule seada, samas kui tema lebotas 23 h koguaeg voodis mina olin see kes pidi 24 h järjest üleval olema et naine saaks magada aga nüüd on mu tervis sõna otseses mõistes kannis ja tema ilgub tänaseni et ma raha ei anna ja mina pole juba 3 aastat poega ka näinud kuigi olen kohtud kõik läbi käinud aga lootuse kiirt ei paista kusagilt veel loitmas näha :(

JÄÄN OOTAMA VASTUSEID MIS AITAKSID KA MINU MURELE KUIDAGI LAHENTUST LEIDA!!!
Parimat lootma jäädes Margus.

ÜKS MURE - ÜKS TEEMA.
MODERAATOR
Viimati muutis Mauno27, 10 Mär 2010, 15:07, muudetud 3 korda kokku.
Mauno27
Roheline

Re: Mure

PostitusPostitas martka » 10 Mär 2010, 10:14

Kas kohtutäituritele oled oma täitenõuded esitanud,kui jah..siis kas käid neilt muudkui küsimas..mis saab? kuidas saab?millal saab?miks ei saa?

§ 7. Ametikohustuste isiklik täitmine
5) täitedokumendi täitmine lapsega suhtlemise õiguse ja lapse väljaandmise asjas;
praeguse seisuga on oktoober 2009 määratud juba trahv et ema ei anna last isale.
ja trahvitakse senikaua kuni saad last näha.
Kui kuidagi ei saa,siis kuidagi Ikka saab :)
Kasutaja avatar
martka
Isane

Mine Lood elust enesest

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline