Sotstöötajad tekitavad totaalse segaduse

Kurda muret, leiame koos lahenduse

Sotstöötajad tekitavad totaalse segaduse

PostitusPostitas mitmevahel » 09 Mär 2010, 19:41

Mure, siis selline. Eks oli nõus, siis sel nädalavahetusel 13.03.2010 lapse ja isa kohtumisega. Lapse isa poolne pakkumine oli siis nii, et läheb kodu lähedale lapsele vastu ja siis viib ta sinna kell 18.00 näiteks tagasi. Eile tuli eks aga msnis nõudma, et mees peab lapsega kohtuma avalikus kohas kaks tundi ja tema sugulase juuresolekul. Lastekaitsetöötaja käest sellist asja enne ei kuulnud. Lapse ema väitis nagu lastekaitsetöötaja oleks seda öelnud. Nüüd aga on lastekaitsetöötaja üha rohkem naise poolt.

Saatsin kirja ka teisele lastekaitsetöötajale, et mida tema sellistest nõudmistest arvab. Sellepeale ütles ta, et mu mees ei pea eksi nõudmistega nõustuma, kuna need on täiesti alusetud.

Kui mu mees ei ole kunagi olnud lapsele ohtlik, mingi alkohoolik, narkomaan või mida muud iganes, vaid korralik mees, siis kas on kellegil õigust sellist asja üldse nõuda. Lastekaitsetöötajad ajavad ka nii segaseks asja, seda teist lastekaitsetöötajat usaldan rohkem, sest tal on rohkem kogemust ning tema arvamused on otsekohesemad ja konkreetsemad. Temaga suhtlesime palju enne emaga suhtlemist ning peale avalduse tegemist lastekaitsele pidi ta mingisuguse eriti keerulise juhtumi pärast minu mehe juhtumi käest ära andma. Nüüd see uus suhtles lapse emaga enne ning mida rohkem mees temaga suhtleb, seda rohkem hakkab tunduma, et ta on ema poole kallutatud.

Ei oska enam midagi teha. Totaalne lootusetuse tunne on. Kas siin on ehk kellegil närvid natuke tugevamad, et oskab aidata. Minu mehel on juba peale 3 aastast kaklust, närvid läbi ja lootusetuse tunne.
mitmevahel
Isane

Mine Küsi nõu

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], MSN [Bot] ja 1 külaline